Οι καλυβίστας θα το γιορτάσουν, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, σε μεγάλη αίθουσα τέχνης, που έχει ήδη επιλεγεί.Συν-διοργανωτής το αδελφό μπλογκ juke-box του Athanassios (http://athanassios-juke-box.blogspot.com/) – ο οποίος ανέλαβε, όπως ήταν φυσικό, τη γενική καλλιτεχνική επιμέλεια.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Νοσφεράτος, ενώ ο βιογιάννης θα κρατάει λεπτομερή πρακτικά (πόσες φιάλες οίνου θα καταναλωθούν).

Θα παραστούν ο σχολιαστής και ο γιώργας, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξυπηρετούν το μπαλέτο από συγχλισμένες σερβίδες, επικεφαλής του οποίου, εις τους ανατολικούς χορούς (οριεντάλ) θα τεθεί η σκουπίτσα – εάν μας κάνει την τιμή να παραστεί.

Ο χώρος θα είναι διακοσμημένος με γιγαντοαφίσες από τα κορτσούδια που εμφανίστηκαν στα ποστ της καλύβας (ιδέα του Ασμοδαίου), ενώ πίσω από την ορχήστρα θα δεσπόζει η εικόνα της Χρυσαυγής, με τμήματα ράσου και μαντίλα.

Διότι αναμένεται εξ Αθηνών ο διάσημος τέως αναπληρωτής ταμίας της ΚΟΒ Δουργουτίου του ΚΚΕ, παπούλης, ενώ το ρόλο του γκεστ σταρ θα παίξει ο θείος Ισίσωρος, επικεφαλής μεγάλου κλιμακίου στελεχών του ΙΘΙ και του Επικούρειου Κήπου (με χλαμύδες οι άντρες και κοντούς χιτώνες οι γυναίκες).

Θα μας τιμήσει, ταξιδεύοντας από την Καρδαμύλη, ο συνεργάτης της καλύβας Λέανδρος Σκοπετέας, ταξίαρχος ε.α.

Οι ευρισκόμενοι στο Νότο καλυβίστες, καλούνται να συμβάλουν στην άνοδο του εσωτερικού τουρισμού, ταξιδεύοντας το επόμενο Σάββατο στη Μπουγατσαδούπολη. Αντιστοίχως, όσοι ενδιατρίβουν εις τας Ευρώπας. Για Αμερική, Αυστραλία και Αφρική δε λέω, πέφτουν μακριά. Ωστόσο, μπορεί να έρθει ο Υπουργός Εξωτερικών της FYROM ο γνωστός σχολιαστής της καλύβας Α. Γ. – δυο βήματα είναι…

Οι μπλόγκερ και οι φίλοι από τη Μπουγατσαδούπολη θα διευκολυνθούν στην προσέλευσή τους, με λεωφορεία που θα ξεκινούν ανά 10 λεπτά από το Λευκό Πύργο. Ως υπεύθυνος των δρομολογίων προσφέρθηκε εθελοντικά ο Βλαδίμηρος, τον οποίο ευχαριστώ εκ των προτέρων.

*

Λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Advertisements