Όπως έσπευσε να μας πληροφορήσει ο αιγαιοπελαγίτης, το ΣτΕ έβαλε φρένο στην «ανάπτυξη» που απειλούσε τη Γιάλοβα!

Λεπτομέρειες, εδώ: Ιανουάριος 10, 2008 στο 1:24 μ.μ

Μπορεί, λοιπόν, η Γιάλοβα να τη γλιτώσει. Μπορεί. Αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα έργα προχώρησαν τα τελευταία χρόνια μονάχα μετά την επίσκεψη του επενδυτή στον νεοεκλεγέντα (τότε) πρωθυπουργό, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι «θα ξεμπλοκαριστούν οι διαδικασίες»!

(Τα θυμάμαι όλα αυτά σα να ήταν χθες, τα διάβαζα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η οποία πανηγύριζε για το «ξεμπλοκάρισμα της ανάπτυξης»!)

Να, όμως, που το «ξεμπλοκάρισμα» (που επιχείρησε το ΝΔΣΟΚ) δείχνει ότι οι φωστήρες του την πάτησαν! Γιατί και ο νόμος του ΠΑΣΟΚ (του 1997) κρίθηκε από το ΣτΕ ως αντισυνταγματικός – και οι αποφάσεις των Υπουργών της ΝΔ (Οκτώβριος 2004) που στηρίχτηκαν στον αντισυνταγματικό νόμο του ΠΑΣΟΚ τινάχτηκαν στον αέρα – και πάνε στράφι οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού για «ξεμπλοκάρισμα»!

Η απόφαση του ΣτΕ είναι ένα ηχηρό (πλάαααφ!) χαστούκι στο πρόσωπο του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος σήμερα κατέχει την εξουσία για λογαριασμό του ΝΔΣΟΚ! Με τις υγείες του! Αφού δε δίστασε να γίνει ο ίδιος …Πάχτας της Μεσσηνίας, του άξιζε!