Παρακολουθούσα πριν λίγο τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και εξεπλάγην από το επίπεδο της παρακμής (πολιτικής και προσωπικής) στο οποίο παρέπεμπε η παρουσία του. Όχι ότι δεν ήταν αναμενόμενο – αλλά όχι τόσο γρήγορα και όχι σε αυτό το βαθμό.

Ο Καραμανλής ταυτίστηκε με τους Βουλγαράκη – Ρουσόπουλο και υποστήριξε σθεναρά τη δυνατότητα του ενός να φοροδιαφεύγει νομότυπα – και του άλλου να καθορίζει το παιγνίδι στο χώρο των ΜΜΕ, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και επιχειρηματικά η σύζυγός του.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=935445&lngDtrID=244

Και όχι μονάχα αυτό – αλλά στήριξε ουσιαστικά τον Παυλίδη, κάλυψε και τις κυβερνητικές ενέργειες για τις μπίζνες της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου.

Το έκανε ίσως επειδή «δεν έχει άλλους». Ίσως επειδή έχει χάσει πλέον την όποια επαφή του με την κοινή γνώμη. Ακόμα και η απάντησή του για τη σχέση του διδύμου της αποτυχίας (Ψωμιάδης/ Παπαγεωργόπουλος) στη Θεσσαλονίκη ήταν άλλα αντ’ άλλων.

Όπως και να έχει, η κυβέρνησή του θυμίζει πια τις τελευταίες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος τον Σημίτη του τέλους – τότε που απλώς κρατούσε το φανάρι στους διάφορους Πάχτες.