Αναρωτιέται ο Γιώργας

Η αίσθησή μου είναι πως βρισκόμαστε πολύ μακρυά απο την πραγματική αλήθεια. Η πλέον επικρατούσα θεωρία είναι αυτή της «μεγάλης έκρηξης». Οπως ξέρεις εγώ δέν είμαι φυσικός αλλα έχω και εγώ τα ερωτήματά μου:

Η ύλη πρίν απο την μεγάλη έκρηξη ήταν δομημένη;
Αν ναί, ποιός δημιούργησε την δομή; Αν όχι πώς προέκυψε η δομή και οι νόμοι απο την έκρηξη; Δια της τυχαιότητος; Στο σύνολο του δείγματος; Η ίδια η έκρηξη για να προκληθεί έχει ανάγκη απο εναν νόμο. Απο πού προέκυψε αυτός; Πώς απο την «μή ύπαρξη» ξαφνικά προέκυψε «ύπαρξη»;
Επειτα εγώ ξέρω πως σε μια έκρηξη τα σώματα που εκσφενδονίζονται έχουν την μέγιστη ταχύτητα τους στην αρχή, και κινούνται με επιβραδυνόμενη κίνηση. Ελα ομως που το 1998 ανακάλυψαν πως η κίνηση των σωμάτων είναι επιταχυνόμενη!
Στ’ αλήθεια δέν ξέρω τί ακριβώς ψάχνουν να βρούν αυτοί εκεί στο CERN, και ούτε έχω καμμιά πρόθεση να μειώσω την προσπάθεια που κάνουν.
Μόνο κάποια ερωτήματα απλής λογικής θέτω.
Ακουσα πως επιχειρείται να βγεί κάποιο συμπέρασμα για την δημιουργία του κόσμου απο την σύγκρουση δύο σωματιδίων που κινούνται με την ταχύτητα του φωτός. Ομως τα σωματίδια αυτά έχουν δομή-Ποιός δημιούργησε την δομή;
έχουν ταχύτητα – πώς την απέκτησαν; Μόλις συγκρουσθούν θα προκύψει κάτι – ποιός δημιούργησε αυτόν τον νόμο;

Οπως καταλαβαίνεις δέν περιμένω κάποια απάντηση στα ερωτήματα. Νομίζω ομως οτι μας δείχνουν πόσο μαύρα μεσάνυχτα έχουμε.

Αυτά τα λένε και άλλοι που η γνώμη τους είναι πολύ πιό βαρύνουσα απο την δική μου:

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=50876