aaf935ffe794c8b1946b0920801a2dc2

(Διαφήμιση: περιέχονται τα εκληκτικότερα σχόλια στην ιστορία της καλύβας!)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της καλύβας ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος πρόκειται να αναγγείλει σύντομα την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για τη δημιουργία θεματικού – ερωτικού πάρκου, στο χώρο που θα απελευθερώσει η μετακίνηση της ΔΕΘ! Βασίζεται στην φιλοδοξία του να αποδείξει έμπρακτα ότι η Θεσσαλονίκη είναι όντως ερωτική πόλη, αλλά και να κατατροπώσει τον αντίζηλό του νομάρχη Πανίκα Ψωμιάδη. Ήδη διεξάγει εντατικές συνομιλίες με τον παναγιώτατο μητροπολίτη κ. Άνθιμο ώστε να κάμψει τις αντιρρήσεις του και εξασφαλίσει την ευμενή του ουδετερότητα.

Για να πάρετε μιαν ιδέα πως θα είναι το ερωτικό πάρκο της Θεσσαλονίκης, η καλύβα σας παρουσιάζει τρία τέτοια πάρκα, στην Κορέα, στην Ισπανία και στη Νορβηγία.

Κορέα:

http://www.eastasiafair.com/2008/10/21/the-erotic-park-my-travel-agent-forgot-to-mention/

Βαρκελώνη, Ισπανία:

http://www.thainewsland.com/?l=en&a=296692

Όσλο, Νορβηγία (μάπα):

http://www.terella.no/2005/11/20/vigeland-park-not-quite-as-erotic-as-you-might-think/

Ο δήμαρχος, σύμφωνα με τις αξιόπιστες πηγές της καλύβας, αισιοδοξεί ότι το ερωτικό πάρκο της Θεσσαλονίκης θα είναι τόσο προχωρημένο και τολμηρό, που θα κάνει τα τρία γνωστά ερωτικά πάρκα να μοιάζουν με συνηθισμένες παιδικές χαρές. Η κοινή γνώμη αναμένει με ενδιαφέρον την αντίδραση του Ψωμιάδη – κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η νομαρχία θα «απαντήσει» με τη δημιουργία χάι-τεκ ερωτικού μουσείου, στο οίκημα που στεγάζει σήμερα την Πινακοθήκη, με αξιοποίηση και του προαύλιου χώρου.

Χάρη στους δημιουργικούς και δυναμικούς πολιτικούς μας άρχοντες, η  μπουγάτσα με κρέμα πολύ σύντομα θα είναι διάσημη στα πέρατα του κόσμου!