Ο τίτλος δεν είναι δικός μου, προέρχεται από το μικρό ανυπότακτο χωριό του Αsterix, που εξακολουθεί να ασχολείται με τη γεωργία (για αγριογούρουνα δεν είδα να λέγεται τίποτα – εκτός αν μου διέφυγε…). Ο Geoponix, λοιπόν, είναι …γεωπόνος και μπλόγκερ. Άκουσε αυτά που απήγγειλε (το ρήμα ΔΕΝ είναι τυχαίο…) ο Καραμανλής στην Κοζάνη για τους αγρότες και …τα πήρε, ελαφρώς. Κάθισε λοιπόν και έγραψε ένα γράμμα τον πρωθυπουργό – το οποίο έχει αναρτήσει στο μπλογκ του:
http://geoponix.blogspot.com/2008/11/blog-post_426.html
Διαβάζοντάς το καταλαβαίνει κανείς καλύτερα τι παίζει με τον αγροτικό κόσμο, τις επιδοτήσεις της ΕΕ και τους πολιτικούς που απαγγέλουν τις παρόλες τους…
ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, εξαιρετικό το concept του μπλογκ – ως ειδικός Αστεριξιολόγος το έχω θαυμάσει!
3 Σχόλια
Comments feed for this article
17 Νοεμβρίου, 2008 στις 4:54 μμ
Παπούλης
Να επισημάνουμε εδώ ότι ο πρωθυπουργός σύμφωνα με την επιχειρούμενη «αντεπίθεση» της ΝΔ θα ομιλεί από τούδε τακτικά σε απόλυτα ελεγχόμενα , αποστειρωμένα ακροατήρια μέχρις εξαντλήσεως αυτών ή του ιδίου. Προβλέπω να εξαντλούνται και τα δύο μέρη.
18 Νοεμβρίου, 2008 στις 12:28 πμ
geoponix
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πάντα ήμουν περήφανος για το χωριό μου.
Δεν σου κρύβω ότι τα Μυστικά του Κόλπου ήταν το δεύτερο Blog που παρακολούθησα συστηματικά και στην Καλύβα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου.
Απορώ πως βρίσκεις χρόνο και για την δουλειά και την οικογένεια και το μπλογκάρισμα. Χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια και θέληση απ’ ότι πίστευα πριν μπλεχτώ και εγώ.
18 Νοεμβρίου, 2008 στις 12:51 πμ
Πάνος
geoponix,
χαίρομαι που μετά από χρόνια ανταλάσσουμε και μια κουβέντα – εκτός αν έχει ήδη συμβεί, με άλλο νικ. Στο μπλογκ σου με ενθουσίασε το πως χρησιμοποιείς τις φιγούρες του Αστερίξ και περίμενα μια καλή ευκαιρία (δηλ. ένα ποστ ….γενικοτέρου ενδιαφέροντος) για να το συστήσω στους καλυβίστες.
Τώρα, ο χρόνος είναι πολύ σχετικό ζήτημα… αν δεν βλέπεις τηλεόραση, δεν έχεις χρονοβόρες εξωοικογενειακές δραστηριότητες και δεν πηγαίνεις στο καφενείο για πρέφα, όχι ότι φτάνει, αλλά τον κουμαντάρεις …συνήθως.
Υγεία και Τύχη, εύχομαι – και να μη μας πέσει ο Ουρανός στο κεφάλι… 🙂