Ακούγωντας αυτές τις τελευταίες μέρες σχεδόν μόνο ραδιόφωνο , έπεσα πάνω στην περίπτωση μιας εκπληκτικής  μεταμόρφωσης που ξεπερνά , όπως φαίνεται ,  τα επιτεύγματα των παλαιών αλχημιστών …

Πρόκειται για τη μεταμόρφωση του περιεχομένου ενός σακκιδίου πλάτης , που έλαβε χώρα κατά τα επεισόδια στη πορεία της περασμένης Πέμπτης.

Οι απίστευτοι αλχημιστές ήσαν  τρία όργανα του γνωστού στη Καλύβα κου Προ Πο  , αλλέως Μιχαλάκη , οίτινες  κατόρθωσαν να εξαϋλώσουν το εν τω σακκιδίω περιεχόμενο μπουρνούζι μετά των συνοδευτικών ειδών κολύμβησης , σκουφί , σαγιονάρες , μαγιώ και να τα μεταβάλλουν σε υλικά κατασκευής  αυτοσχεδίων εμπρηστικών βομβών ( αυτών που φέρουν το όνομα γνωστού παλαιού υπουργού Εξωτερικών της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ ).

Ο ατυχής ιδιοκτήτης του σακκιδίου ( και το αρχικού του περιεχομένου ) πέραν της απωλείας των ειδών κολυμβήσεως , τα οποία χρησιμοποιεί για το επάγγελά του ως καθηγητής κολύμβησης σε νήπια ,  ευρέθη κατηγορούμενος με το καταργηθησόμενο αενάως «κουκουλονόμο» ,  εκρίθη προφυλακιστέος  και ευρίσκεται εις τον  Κορυδαλλό δια της ευγενούς συμβολής των τριών μαρτυριών των άνωθεν αλχημιστών.

Τα ΜΜΕ ( σχεδόν ) αγνοούν το γεγονός αυτό που αποτελεί ανυπολόγιστης εισέτι σημασίας πρόοδο  για τα επιστημονικά πράγματα , εφάμιλλο της  ψυχράς συντήξεως , όπως εδήλωσε ο γνωστός φυσικός κος  Νανόπουλος.

Σε χιουμοριστική εκπομπή γνωστής ραδιοφονίας μόνο ,  ακούστηκε έκκλησις φίλου του συλληφθέντος , όστις καλεί οιονδήποτε διαθέτει οπτικοακουστικό υλικό του εκπληκτικού αυτού επιστημονικού επιτεύγματος να το παρουσιάσει δια το καλό της επιστήμης ( και του φίλου του ) .

Ο κος Προ Πο δεν εδήλωσε εισέτι σχετικώς  οτιδήποτε , ευρισκόμενος εις βαθεία περισυλλογήν , επιχειρών  να διευκρινήσει εις ποίαν εκ των επιστημονικών κατηγοριών ημπορεί να εντάξει το επίτευγμα των οργάνων του . Από εγκύρους κύκλους γνωρίζουμε ότι διστάζει μεταξύ  των παρακάτω επιστημονικών αντικειμένων :  Πυτζάμα , πράσινα υποδήματα , ζαρντινιέρα. ….

( δια το εικαστικόν ο fullmetal Alchemist του Arakawa Hiroku )