Πρώτα να ευχαριστήσω αυτούς που πήραν μέρος: sissa ben dahir, Ροδιά, παπούλης, Θανάσημος, Dana Semitecolo, ζέπος, καπετάνιος, nikiplos, Αναγνώστης ο αθηναίος, Bernardina, Drallion, Batsic, Σοφία Γκιούσου, Αννα- Σίλια , Δύστροπη Πραγματικότητα, δεξιός, lifeable – και (εν αγνοία του) ο Λαμπρούκος. Ευχαριστώ και την Ένη, που μας έστειλε ένα διήγημα του Τσέχωφ.

Να ευχαριστήσω και τους φίλους που τα κείμενά τους, όλα δημοσιευμένα στην καλύβα, εναλλάχτηκαν στις 7 διαδοχικές πεντάδες της πρώτης σελίδας: θείος Ισίδωρος, σκουπίτσα, cirut, παπούλης, Μιχάλης Μιχελής, Ασμοδαίος, Athanassios, Θανάσημος, Ιχνηλάτης, Αλκιβιάδης (στο «νυχτερινό επισκέπτη») και Φραγκίσκος.

Παλαιά και καινούρια, τα κομμάτια της εβδομάδας ξεπέρασαν τα πενήντα.

Δεν ξέρω αν το εγχείρημα άρεσε ή μάλλον δεν ξέρω σε πόσους άρεσε. Αν κρίνουμε από τις επισκεψιμότητες των σχετικών ποστ, το εγχείρημα είχε μέτρια επιτυχία. Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι μια μεγάλη παρέα (τουλάχιστον) το ευχαριστηθήκαμε, συμμετέχοντας και σχολιάζοντας, τότε η Εβδομάδα πήγε πολύ καλά.

Παρεμπιπτόντως, με τα κείμενα αυτά «γνωριστήκαμε» καλύτερα μεταξύ μας – ακόμα και με ανθρώπους που συνομιλούμε στο διαδίκτυο χρόνια ολόκληρα: τα κείμενα είναι καθρέφτες, όπως και να το κάνουμε…

Μη το ξεχάσω: χρυσό βατόμουρο στους σχολιαστή, δεξιό, Γιάννη-2, Δύστροπη Πραγματικότητα & Γιώργα, που δεν τόλμησαν να …τολμήσουν. Το μαύρο πρόβατο δεν λαμβάνει βατόμουρο, διότι ήτο σε μαρξιστικές -λενινιστικές  διακοπές.

Α, και ξινό λεμόνι στον (πάντοτε) φίλο Γιώργο Ομαδεώνα, που μας έθαψε όλους μαζί!

Με τις δροσιές του φθινοπώρου θα γίνει μια άλλη Εβδομάδα – ρίμας αυτή τη φορά. Όπου προβλέπεται να καεί το πελεκούδι… 😉

ΥΓ. Για όλους όσοι αναφέρθηκαν στο ποστ αλλά και οποιονδήποτε άλλον το θελήσει, οι λογοτεχνικές σελίδες της καλύβας παραμένουν ανοιχτές – και μετά την Τετάρτη 🙂