Το αποκαλύπτει ο ίδιος ο Μπουτάρης – διαβάστε το κείμενο. (Όποιος απάντησε «ο Άνθιμος» έκανε διάνα!)

Κι αν αναρωτηθείτε τι θα γίνει με τον Μπουτάρη και τον Άνθιμο, δεν γνωρίζω: εκείνο που μαθαίνουμε είναι ότι ο νέος δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί τον παναγιότατο, πριν περάσουν λίγες ώρες από την εκλογή του!

ΟΧΙ ΠΑΣΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΛΕΩ! ΔΕΣ ΕΔΩ:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231067508

Θεσσαλονίκη

Τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο και τον νέο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι στάθηκε όρθιος και δεν γονάτισε.

«Αν ζούσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος η κοινωνία θα ήταν διαφορετική» είπε και σημείωσε πως όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πάνε κοντά στην Εκκλησία.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Μπουτάρη και αφού παρατήρησε ότι τον άκουσε να μιλάει λογικά, παρότρυνε τον μητροπολίτη «να του δώσει συγχωροχάρτι».

Ο μητροπολίτης απάντησε πως η απόφασή του είναι να μην μιλήσει για τον κ. Μπουτάρη, προσθέτοντας ότι θα συζητήσουν οι δυο τους όταν θα τον επισκεφθεί ο νέος δήμαρχος, ο οποίος εξέφρασε αυτή την επιθυμία.

Ο κ. Ψωμιάδης είπε στους δημοσιογράφους ότι ως μικρότερος επισκέφθηκε αυτός τον κ. Μπουτάρη, διότι προεκλογικά είχε δώσει την υπόσχεση ότι πρέπει να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς τα προβλήματα δεν περιμένουν και δεν έχουν «χρώμα».

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι με τον κ. Ψωμιάδη έχουν ένα κοινό στοιχείο: έχουν και οι δύο στην καρδιά τους τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Είπε ότι θα επισκεφθεί τον μητροπολίτη, διότι οι θεσμοί του περιφερειάρχη, του δημάρχου και του μητροπολίτη πρέπει να συνεργαστούν για το καλό της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.