Φέτος δεν έχω όρεξη για Καζαμία. Ωστόσο, έτσι για το καλό, η καλύβα θα σας δώσει ορισμένες σκόρπιες ειδήσεις του 2012, για να πάρετε μια ιδέα από την επόμενη χρονιά…

*

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των Νίνη και Σισέ. Ο Τσάκας δηλώνει: Ε, και; Ο Πρίγκιπας θα φέρει τον Μέσι στην ομάδα!

*

Γίνονται εκλογές και βγαίνει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, με 160 βουλευτές! Στη συνέχεια, και ενώ οι Συνιστώσες μαλώνουν μεταξύ τους για το αν πρέπει να σχηματίσουν κυβέρνηση ή όχι, ανακοινώνεται πως η είδηση έχει προέλθει από το τουϊτερ του Τσάκα.

*

Ο Χρυσοχοϊδης αναδεικνύεται αρχηγός του ΠΑΣΟΚ (γέλιαααα….)

*

Ο πρωθυπουργός Παπαδήμος δηλώνει αισιόδοξος για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό (με τη χώρα δεν ασχολείται πλέον,  αυτή δεν σώζεται με τίποτα…)

*

Ο ΓΑΠ ανακηρύσσεται επίτιμος δήμαρχος Καλεντζίου Πατρών. Τους Καλεντζιώτες τους ζώνουν τα φίδια όταν ο ΓΑΠ εγκαθίσταται στο δημαρχείο και αρχίζει να εκπονεί σχέδια για την Πράσινη Ανάπτυξη του χωριού.

*

Διοργανώνεται αγώνας σούμο μεταξύ Πάγκαλου και Βενιζέλου, στο ΟΑΚΑ. Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της αποπληρωμής του χρέους του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες. Ο αγώνας ματαιώνεται, λόγω περιορισμένης προσελεύσεως των φιλάθλων.

*

Μυριάδες λαού υποδέχονται το θωρηκτό Αβέρωφ, που καταπλέει στο λιμάνι, συνοδευόμενο από εκατοντάδες μικρά και μεγάλα σκάφη, για τον εορτασμό των 100 χρόνων της νέο-ελληνικής Θεσσαλονίκης. «Αφού δεν τον ήθελαν στη Θεσσαλονίκη, τον πήραμε εμείς στην Ισταμπούλ» δηλώνει περιχαρής ο δήμαρχος της Πόλης.

*

Στην καλύβα έχουμε εξελίξεις, καθώς ο σχολιαστής βάζει βέτο κατά του νέου συνεργάτη μας Βλάση Τσάκα, ο οποίος θα ασχολείται με αμιγώς αθλητικά θέματα (της Σαουδικής Αραβίας). Τον Τσάκα υποστηρίζει ο δεξιός, διότι έμαθε από θετική πηγή ότι είναι ψηφοφόρος του Σαμαρά. Ο ζέπος αποφεύγει να τοποθετηθεί – άλλωστε έχει τον καημό του ΓΑΠ.

*

Ο Σαμαράς βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα: κιθαρίστας ή ντράμερ; Από τότε που το πήρε απόφαση ότι δεν θα γίνει πρωθυπουργός, προσπαθεί να στήσει ένα ροκ συγκρότημα, για να περνάει την ώρα του. Τον πλαισιώνουν οι Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παυλόπουλος και μερικοί ακόμα σε –όπουλος. Στα χορευτικά ο Γιακουμάτος και ο Φαήλος.

*

Σάλος στο ΛΑΟΣ, όταν ο Βορίδης επιτίθεται με άγριες διαθέσεις στον Καρατζαφέρη. Πράγματι, τον ρίχνει κάτω, αλλά δέχεται χτύπημα με τηγάνι στην ινιακή χώρα, από τον Πλεύρη και ο αρχηγός, αν και ελαφρά συγχυσμένος,  σηκώνεται με το τουπέ του νικητή. Ο Μπουμπούκος μένει σοβαρός εκτός αγώνος, αν και θα ήθελε να τους κλωτσήσει και τους δύο – μάλλον και τους τρεις.

*

Αυτά τα ολίγα. Συμπληρώστε κατά βούληση – και καλές γιορτές!