Η Γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι πρέπει να αφαιρεθούν 30,000 βυζιά από τις ιδιοκτήτριες τους, διότι η εταιρεία που τα έφτιαχνε, έβαζε σιλικόνη β’ διαλογής και τώρα τα βυζιά έχουν αρχίσει να σκάνε.

Έτσι όπως πάμε, σε λίγο ούτε να τραβάμε τα βυζιά μας δεν θα μπορούμε.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: μπαίνεις στο αεροπλάνο, κάθεσαι δίπλα στην βυζαρού την διπλανή σου την μαντεμαζέλ, αρχίζεις το καμάκι, μπονζούρ μανταμ και τα λοιπά και με τα πολλά και με τα λίγα, την καταφέρνεις να κάνετε ένα τουρ ραπίντ στην τουαλέτα. Κι εκεί που την έχεις καθίσει στον νιπτήρα και κρατιέσαι από την χειρολαβή, ντάκα ντούκα, μπρος πίσω, μέσα έξω, πάνω κάτω, μπάμ! σου σκάει το βυζί κατάμουτρα.

Αυτό πάει να πει εκρηκτική ξανθιά.

Προσπαθείς λοιπόν ο κακομοίρης να καταλάβεις τι έχει συμβεί, γυρίζεις το κεφάλι σου και διαπιστώνεις ότι το βυζί έχει εκτοξευθεί με τόση ορμή που διαπέρασε τον τοίχο πίσω σου ανοίγοντας μια τρύπα να, και πήγε κι έπεσε στην άλλη άκρη του αεροπλάνου στην μπίζνες κλας που τώρα έχει κλας μέντες.

Και πίσω από την τρύπα ένα ολόκληρο αεροπλάνο, περί τα 146 κεφάλια, έχουν όλα γυρίσει προς τα πίσω και σε κοιτάνε με την ίδια απορία, ενώ η τηλεόραση του αεροπλάνου παίζει Τομ και Τζέρυ και η Γαλλίδα η βυζαρού, μείον 4 νούμερα πλέον, φωνάζει πανικόβλητη: «Ο Μον Ντιέ, το βυζί μου! ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΜΟΥ;;;»

Εν τω μεταξύ ο πιλότος πανικόβλητος, μιλάει στον ασύρματο και αναφέρει τρομοκρατική επίθεση. Πέντε μιράζ απογειώνονται αυτομάτως και μέσα σε 3 λεπτά συνοδεύουν το αεροπλάνο σε σχηματισμό βέλους καθώς ένας πιλότος φτάνει δίπλα στο φινιστρίνι της τουαλέτας, κοιτάει το ζεύγος και λέει «ποιά είναι τα αιτήματα σας;»

Την ίδια ώρα, το δεύτερο βυζί αρχίζει και κάνει μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιμ! Η βυζαρού το κοιτάει πανικόβλητη και βάζει τις τσιρίδες, ενώ από το Μιράζ ο πιλότος φωνάζει: «Προσοχή! Έχουμε πυροδότηση και του δεύτερου βυζιού. Επαναλαμβάνω: έχουμε πυροδ…»

Μπάμ! Πάρ’ το κάτω το αεροπλάνο.

Το ίδιο βράδυ, εμφανίζεται στην τηλεόραση η γυναίκα νο 37 του Οσάμα και ανακοινώνει ότι αυτή έδωσε την εντολή για την επίθεση και ότι έχει μια νέα τρομοκρατική οργάνωση, την Αλ Μπάντι και ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας 30,000 βυζιά έτοιμα για πυροδότηση.

Πανικόβλητη η αστυνομία κατατάσσει τα βυζιά στην κατηγορία των εκρηκτικών υλών. Από τώρα, κάθε γυναίκα που θέλει να πετάξει, θα πρέπει να περνάει από χούφτωμα. Έξαλλοι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί για τα νέα βάρη που τους ανατέθησαν, απαιτούν και πετυχαίνουν να πάρουν επίδομα χουφτώματος.

Μέσα σε μια εβδομάδα, η μισοί Έλληνες κάνουν αίτηση για να γίνουν μπάτσοι.

Από την άλλη μεριά, οι αναρχικοί αρπάζουν την ευκαιρία και πλέον, αντί να πετάν στις βιτρίνες μολότωφ, πετάν βυζαρούδες.

Εν τω μεταξύ, δημιουργήθηκε και Σύλλογος Αυτοπυροδοτούμενων Βυζοιδιοκτητριών οι οποίες και αποφασίσανε μετά την αφαίρεση, να πάρουν τα βυζιά τους ανά χείρας, να πάνε στο εργοστάσιο που τα έφτιαξε, να στήσουν καραούλι στον ιδιοκτήτη και μόλις βγει, να τον αρχίσουν στα βυζοσκάμπιλα.

Ερώτηση: 30,000 βυζιά ή 30,000 ζεύγη; Διότι αν είναι 30,000 ζεύγη, τότε φτάνουμε τα 60,000 βυζιά.

Μιλάμε για πολύ βυζί…