Διαβάσαμε σήμερα στο  http://olympia.gr/2012/07/20/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB/

Ο λαός μας, λόγω της ευρείας έλλειψης πληροφόρησής του (αφού η ενημέρωσή του είναι στα χέρια ασύδοτων και εξαγορασμένων δημοσιογράφων) έχει γίνει έρμαιο της Νέας Τάξης, που τον χρησιμοποιεί για πειραματισμούς, χάρη στην πρόθυμη συνεργασία με την εκλεγμένη πολιτική τάξη. Γι αυτό το θέμα δεν μιλάει κανείς στην Ελλάδα καιδεν αναρωτιέται κανείς γιατί βιάστηκαν να εισαγάγουν αυτή την (με το ζόρι) αλλαγή στη ζωή των Ελλήνων

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι από αύριο εξαφανίζεται η αναλογική τηλεόραση στην Αττική; Κόβεται το αναλογικό σήμα, κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμιά χώρα του κόσμου…

Σε άλλες χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά και αλλού) η ψηφιακή (ή διαδραστική) τηλεόραση έκανε την εμφάνισή της το 2000-2001, με πλήρη δημόσιο διάλογο για τους κινδύνους που κρύβει αυτό το είδος τηλεόρασης για την παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών να διατηρούν τις δραστηριότητές τους κατά τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας σε προσωπικό επίπεδο.

Κανείς δεν μας έχει πληροφορήσει για το γεγονός ότι όταν χρησιμοποιεί κανείς αυτό το είδος τηλεόρασης, οι κινήσεις του καταγράφονται, ακριβώς όπως όταν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Παρακολουθούν τι κανάλια βλέπεις, τι προγράμματα και για πόση ώρα. Τι έχεις παραγγείλει μέσω διαδραστικής τηλεόρασης, κλπ. Το γεγονός ότι ο κόσμος ενημερώθηκε έγκαιρα σε άλλες χώρες και έγινε δημόσιος διάλογος και σάλος πάνω στο θέμα, ανάγκασε τις κυβερνήσεις να αφήσουν την επιλογή (αν θέλουν το ένα ή το άλλο είδος τηλεόρασης) στους πολίτες μέχρι και σήμερα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Η υπόθεση ψηφιακή τηλεόραση έχει κι άλλες  κρυμμένες παγίδες για τους συνέλληνες. Τις βρήκε και τις αποκαλύπτει η ΕΣΗΕΑ. Δείτε εδώ:   http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=16958

ΕΣΗΕΑ: «Οι αποκωδικοποιητές κλέβουν τα φωνήεντα»!

Σε διαγραφή, όσων μελών της χρησιμοποιήσουν τους νέους ανθελληνικούς αποκωδικοποιητές του ψηφιακού σήματος, που αποδεδειγμένα αλλοιώνουν τη γλώσσα και εξαφανίζουν τα φωνήεντα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει η ΕΣΗΕΑ!

Μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες της Παγκόσμιας Νέας Τάξης, με στόχο να κάμψει ύπουλα την αντίσταση της Ελλάδος στα σχέδιά της, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη! Με τη βοήθεια και αυτή τη φορά, των γνωστών ανθελληνικών επιστημονικών κύκλων που, υποχρέωσαν με αφορμή το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα, χιλιάδες έλληνες να βάλουν μέσα στο σπίτι τους, τους γνωστούς δήθεν αθώους αποκωδικοποιητές!

Σύμφωνα όμως με όλες τις ενδείξεις, οι αποκωδικοποιητές MPEG-4, που όλοι έσπευσαν να προμηθευτούν, μόνο αθώοι δεν είναι: Κατ΄αρχήν ήδη από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του αποκλειστικού ψηφιακού σήματος, έχουν σημειωθεί πλήθος καταγγελίες ότι σε συγκεκριμένες «αντιστασιακές» εκπομπές δημοσιογράφων που δεν εξυπηρετούν τα σχέδια της Μέρκελ και της παρέας της, εξαφανίζονται μυστηριωδώς τα φωνήεντα από τον λόγο τους και αντικαθίστανται αυθαίρετα από «δοσιλογικούς» φθόγγους!

Δηλαδή, κάθε φορά π.χ. που εκφράζει την ηρωική αντιστασιακή γνώμη του για την Μέρκελ, ο Γιώργος Τράγκας (βλ. εικόνα), αντί να μεταδοθεί ολόκληρη η λέξη, με τα ωμέγα της και τα όλα της, ακούγονται μόνο τα σύμφωνα, καθώς ο αποκωδικοποιητής έχει ρουφήξει τα υπόλοιπα! Πράγμα που η ΕΣΗΕΑ δεν σκοπεύει να επιτρέψει, καθώς αποτελεί πρωτοφανή παρέμβαση στην ελευθερία της έκφρασης!

Επίσης, έγκυρα blogs, καταγγέλουν ότι οι αποκωδικοποιητές MPEG 4 που καλόπιστα έβαλαν στο σπίτι τους οι έλληνες, διαθέτουν εκτός από το σύστημα εξαφάνισης φωνηέντων και ειδικό κρυφό αεροζόλ, ώστε να ψεκάζουν πλέον και ψηφιακά, τον κόσμο με τις γνωστές ουσίες απευθείας στο σαλόνι του, χωρίς να χρειάζονται τα αναλογικά αεροπλάνα, πού λόγω ύψους δεν είχαν τόσο άμεσα αποτελέσματα.

Τέλος, έλληνες βουλευτές, ετοιμάζουν επερώτηση στη Βουλή, επειδή υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως οι νέοι αποκωδικοποιητές είναι εφοδιασμένοι με το γνωστό σύστημα HARP, που επηρεάζει τον καιρό και προκαλεί σεισμούς.

Η ΕΣΗΕΑ, πάντως ήδη τιμώρησε με 3μηνη διαγραφή, γνωστό δημοσιογράφο που προσπάθησε ύπουλα να αποπροσανατολίσει το κοινό, μιλώντας σπό το κανάλι του σε greenglish.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)