Το παν είναι να έχεις λύση!   

Καλεί τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να παγώσει αύριο κιόλας τις αδιέξοδες συζητήσεις με την τρόικα και να ξεκινήσει περιοδεία στον ευρωπαϊκό Νότο. «Να πάει στην Κύπρο, στην Ιταλία, στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Να διεκδικήσει να καταστεί σαφές ότι δε θα γίνει αποδεκτή από τις κυβερνήσεις του Νότου παρόμοια λύση με αυτή της Κύπρου και να   fidakiδιερευνήσει μια νέα στρατηγική ώστε να δημιουργηθεί ευρύ μέτωπο δυνάμεων που θα αμφισβητήσει και θα ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη».

«Αλλιώς, νόημα δεν έχει. Ας μας παραδώσει τα κλειδιά από τώρα. Ας προκηρύξει άμεσα εκλογές», γράφει.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=202228&catid=9

Τσίπρας: Δώστε μας τα κλειδιά να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα!

Ο Γιάννης Στουρνάρας φέρεται να είπε στην τρόικα «αν θέλετε άλλα μέτρα, πάρτε τα κλειδιά του υπουργείου και δώστε τα στον Τσίπρα». Και ο Αλέξης Τσίπρας «σήκωσε» το γάντι και με άρθρο του ζητάει τα «κλειδιά» τη χώρας για να βγάλει το φίδι από την τρύπα, όπως λέει!

Δεν είναι κάποια γελοιογραφία. Είναι η απάντηση που δίνει, εμμέσως, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα όσα φέρεται να είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών έχει τίτλο: «Δώστε μας τα κλειδιά». «Ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί – έχοντας όμως κάνει ανεπίστρεπτες υποχωρήσεις προς την τρόικα – να παραδώσει τα κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλει το φίδι από την τρύπα», γράφει ο κ. Τσίπρας.

Καλεί τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να παγώσει αύριο κιόλας τις αδιέξοδες συζητήσεις με την τρόικα και να ξεκινήσει περιοδεία στον ευρωπαϊκό Νότο. «Να πάει στην Κύπρο, στην Ιταλία, στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Να διεκδικήσει να καταστεί σαφές ότι δε θα γίνει αποδεκτή από τις κυβερνήσεις του Νότου παρόμοια λύση με αυτή της Κύπρου και να διερευνήσει μια νέα στρατηγική ώστε να δημιουργηθεί ευρύ μέτωπο δυνάμεων που θα αμφισβητήσει και θα ανατρέψει τα νεοφιλελεύθερη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη».

«Αλλιώς, νόημα δεν έχει. Ας μας παραδώσει τα κλειδιά από τώρα. Ας προκηρύξει άμεσα εκλογές», γράφει.