Τάααραχή! 😉
Το σενάριο που βλέπω εγώ ως πιθανό είναι η ΝΔ να χάσει παταγωδώς για την ευρωβουλή, μετρίως στις περιφέρειες και… καθόλου στους δήμους – θα τους της χαρίσει ο σύριζας, έτσι που το πάει – και θα περιορίσει τη ζημιά της ΝΔ στις περιφέρειες, για τον ίδιο λόγο. Οπότε ΔΕΝ αποκλείεται να επιβιώσει η παρούσα κυβέρνηση του ΝΔΣΟΚ (με τον Σαμαρά) και μετά τον Μάιο – για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

 

Το κρίσιμο ραντεβού της κυβέρνησης με το … μέλλον της είναι τον Μάιο, στις δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, αφού τις προάλλες το Μαξίμου ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν το 2016. Με άλλα λόγια, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα αντέξει μέχρι το 2016.

Κι εγώ πιστεύω ότι την Κυριακή θα κερδίζω το τζακ ποτ του Τζόκερ μαζί με το μπόνους των 3.000.000 και επιτέλους θα πάω στο Χόλλυγουντ θα αγοράσω την “La Ferrari”, την καλύτερη Ferrari, και θα πάω να την πέσω στην Σαρλίζ Θερόν.

Τις ίδιες πιθανότητες μ΄ εμένα έχει και η κυβέρνηση ν΄αντέξει μέχρι το 2016. Επειδή όποιος ζει μέσα στην  κοινωνία, όποιος ξέρει να ακούει την κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι η τιμωρητική ψήφος θα είναι τόσο βαριά που πολύ αμφιβάλλουμε αν θα μπορεί να σταθεί μετά  δικομματική κυβέρνηση.

Τι θα γίνει αν η ΝΔ χάσει τις Ευρωεκλογές; | ANTINEWS.