2701279

Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας ενώνει πολιτικά μια λεπτή, τρεμάμενη και αμφίβολη γέφυρα ελπίδας πάνω από το κενό. Με το ΝΔΣΟΚ και την πολιτική του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου, της εργασίας, της δημοκρατικής νομιμότητας και κάθε προοπτικής για τα παιδιά μας (και εμάς τους ιδίους) μας χωρίζει το χάος.

.
Φυσικά θα θέλαμε ακόμα καλύτερες επιλογές, με πιο ανοιχτά μυαλά, σε αρκετούς δήμους και σε κάποιες περιφέρειες. Φυσικά θα προτιμούσαμε να έλειπαν τα διάφορα ορέα για το ευρωψηφοδέλτιο, τα οποία εκμεταλλεύτηκε δεόντως ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του συμπλέγματος ΝΔΣΟΚ – ΜΜΕ. Το πιο σημαντικό: θα θέλαμε να μην ακούγονται τόσο επίμονα τόσες πολιτικές παραφωνίες / κακοφωνίες γύρω από τη βασική πολιτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, από ιδεοληπτικές δυνάμεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ – μειοψηφικές μεν, αλλά που κάνουν δυσανάλογα μεγάλο θόρυβο και δημιουργούν σύγχυση.

.
Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα έχουμε, με αυτά θα πάμε στις κάλπες στις 18 και 25 Μαΐου. Υποστηρίζοντας τη μοναδική υπαρκτή πιθανότητα να ξεφύγει η χώρα μας από τη μέγγενη των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, τις οποίες επέβαλαν οι δανειστές και υλοποιεί το ΝΔΣΟΚ, το οποίο έχει ως αποκλειστική του επιδίωξη την πολιτική επιβίωση μιας χρεοκοπημένης, αποτυχημένης και επικίνδυνης πολιτικής κάστας.

.
Εννοείται ότι δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν. Όπως ήρθαν τα πράγματα,
το μεγάλο στοίχημα είναι να αποκατασταθεί ή μάλλον να δομηθεί εξαρχής η σχέση του πολίτη με την πολιτική… με την καλή έννοια. Χωρίς να ζητάμε ή να απαιτούμε τις ιδανικές συνθήκες για την προσωπική συμμετοχή στο πολιτικό παιγνίδι, γιατί αυτές δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν ποτέ.

.
Ούτως εχόντων, καλή ψήφο παίδες και κόρες! Στους δήμους, στις Περιφέρειες και στην Ευρωβουλή.

.

Φωτογραφία: http://www.photodom.com/photo/2701279