Εγκύκλιο με την οποία βάζει εμπόδια στο αυριανό δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού στη Θεσσαλονίκη απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, στους δημάρχους της περιοχής.   Το υπουργείο απαγορεύει με σημερινή εγκύκλιο να στηθεί η τρίτη κάλπη μέσα στα εκλογικά κέντρα σε δήμους της Θεσσαλονίκης για το αυριανό δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.Σε λίγη ώρα έχει οριστεί έκτακτη συνέντευξη τύπου από κινήματα και κάποιους δημάρχους της περιοχής για να ενημερώσουν τους πολίτες πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που βάζει το υπουργείο για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Το πιο πιθανό είναι οι κάλπες για το δημοψήφισμα να στηθούν έξω από τα εκλογικά κέντρα. – See more at: http://stokokkino.gr/article/8389/O-Mixelakis-mpoikotarei-to-dimopsifisma-gia-tin-idiotikopoiisi-tou-nerou-sti-THessaloniki#sthash.GZ7bmxfJ.dpuf

127364-soste_to_nero1400321566

Εγκύκλιο με την οποία βάζει εμπόδια στο αυριανό δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού στη Θεσσαλονίκη απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, στους δημάρχους της περιοχής.   Το υπουργείο απαγορεύει με σημερινή εγκύκλιο να στηθεί η τρίτη κάλπη μέσα στα εκλογικά κέντρα σε δήμους της Θεσσαλονίκης για το αυριανό δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε λίγη ώρα έχει οριστεί έκτακτη συνέντευξη τύπου από κινήματα και κάποιους δημάρχους της περιοχής για να ενημερώσουν τους πολίτες πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που βάζει το υπουργείο για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Το πιο πιθανό είναι οι κάλπες για το δημοψήφισμα να στηθούν έξω από τα εκλογικά κέντρα.

Ο Μιχελάκης μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση του νερού στη Θεσσαλονίκη.