Η μόνη «άνοιξη» που μπορούμε να ελπίζουμε είναι η άνοιξη των γυναικών – παντού στον πλανήτη. Αν συμβεί, θα είναι άνοιξη και για τους άντρες.

image1399919633-23527-Place01-0_s660x390

Σοκαριστικές οδηγίες για το πώς θα πρέπει να φέρονται στις αιχμάλωτες ή στις σκλάβες έχουν εκδώσει οι τζιχαντιστές, οι οποίοι συνεχίζουν να σοκάρουν με τις φρικιαστικές αντιλήψεις τους που… χρεώνουν στον Αλλάχ!
Βιασμοί γυναικών, αλλά και κοριτσιών που ακόμα δεν έχουν μπει στην εφηβεία, ξυλοδαρμός για συμμόρφωση και πειθαρχία και πώληση είναι μερικές από τις οδηγίες που δίνουν τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους, επικαλούμενα πάντα το Κοράνι και τη μουσουλμανική θρησκεία.

Διαβάστε ενδεικτικά:

Ερώτηση 1: Τι είναι η al-sabi;
Η Al sabi είναι μια γυναίκα, την οποία κρατούν αιχμάλωτη οι Μουσουλμάνοι.

Ερώτηση 2: Γιατί μια al-sabi κρατείται αιχμάλωτη;

Οι Μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να την κρατούν αιχμάλωτη γιατί είναι άπιστη. Στις απίστες γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν και κρατούνται στα βάθη του Ισλάμ έχουμε «πρόσβαση», μιας και ο ιμάμης μάς της μοιράζει.

Ερώτηση 4: Επιτρέπεται να έχουμε σεξουαλική επαφή με αιχμάλωτη;
«Είναι επιτρεπτό να κάνουμε σεξ με αιχμάλωτη. Ο Αλλάχ ο Παντοδύναμος είπε: (Επιτυχημένοι είναι οι πιστοί) που κρατούν την αγνότητά τους, εκτός από τις συζύγους (ή τις αιχμάλωτες και τις σκλάβες)…».

Ερώτηση 5: Είναι θεμιτό να έχεις σεξουαλική επαφή με την αιχμάλωτη, αμέσως μετά τη στιγμή της αιχμαλωσίας της;
«Αν είναι παρθένα, αυτός (ο αφέντης της) μπορεί να έχει αμέσως σεξουαλική επαφή μαζί της. Αν δεν είναι παρθένα, θα πρέπει πρώτα να καθαριστεί η μήτρα της».

Ερώτηση 6: Επιτρέπεται να πουλήσεις αιχμάλωτη;
«Επιτρέπεται να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να δωρίσετε αιχμάλωτες και σκλάβες, διότι είναι απλώς ιδιοκτησία, που μπορεί να διατεθεί, εφόσον δεν προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά».

Ερώτηση 9: Αν η αιχμάλωτη μείνει έγκυος από τον ιδιοκτήτη της, μπορεί μετά να πωληθεί;
«Δεν μπορεί να πωληθεί να πρόκειται να γίνει μητέρα».

Ερώτηση 13: Είναι θεμιτό να έχεις σεξουαλική επαφή με αιχμάλωτη που δεν έχει μπει στην εφηβεία;
Είναι θεμιτό να έχεις σεξουαλική επαφή με αιχμάλωτη που δεν έχει μπει στην εφηβεία, αν είναι κατάλληλη. Αν δεν είναι κατάλληλη, μπορείτε να την απολαύσετε, χωρίς σεξουαλική επαφή.

Ερώτηση 19: Είναι θεμιτό να δέρνεις μια αιχμάλωτη;
Επιτρέπεται να χτυπάς αιχμάλωτη ως μέθοδος πειθαρχίας, αλλά απαγορεύεται ο ξυλοδαρμός που έχει σκοπό την ικανοποίηση του αφέντη. Επιπλέον, απαγορεύεται να τη χτυπήσει στο πρόσωπο».

Ερώτηση 21: Ποια είναι η τιμωρία μιας αιχμάλωτης που δραπετεύει από τον αφέντη της;
Η γυναίκα που δραπετεύει δεν έχει καμία τιμωρία σύμφωνα με τη σαρία του Αλλάχ. Ωστόσο, η επίπληξη θα πρέπει να γίνει με τρόπο που θα είναι παραδειγματικός και θα αποτρέπει άλλες σκλάβες να το σκάσουν!

Πηγή: INDEPENDENT/ newsit.gr

Το «εγχειρίδιο» του καλού βιαστή! Έτσι δικαιολογεί ο ISIS τους βιασμούς.