Έστω ότι εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου, με ψήφους ναζιστών (δύο βρέθηκαν ήδη) και κάποιων θλιβερών περιπτώσεων βουλευτών που τη μια μέρα συμφωνούν στις κομματικές τους συνάξεις για το όχι και την άλλη πάνε και ψηφίζουν ναι, μαζί με τους «μετανοημένους» τέως ναζί και νυν κεντροδεξιούς, κάνοντας πρωταθλητισμό στο άθλημα της κωλοτούμπας.

Και λοιπόν; Είναι δυνατόν να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση, ενισχυμένη με το νέο εκλεκτό πολιτικό προσωπικό της προεδρικής πλειοψηφίας, ενδεχομένως και με τον Μπούκουρα ως υφυπουργό Ανάπτυξης;

Δεν είμαι σίγουρος ότι η απάντηση είναι το αυτονόητο «όχι». Η αντι-συριζική ψύχωση έχει κάνει πολλούς να μη κωλώνουν μπροστά στη σούπα με τα ναζιστικά $%^&^% μέσα.

Το ότι αύριο θα χτυπάνε το κεφάλι τους (αν αυτός ο πολιτικός εφιάλτης γίνει πραγματικότητα) ελάχιστη σημασία έχει: μετά την αποδοχή του εναγκαλισμού των ναζί από το ΝΔΣΟΚ και τους νεοφώτιστους συναδέλφους τους της «αριστερής» κωλοτούμπας, σε μια κορυφαία διαδικασία του πολιτεύματος, με προφανή τη χορήγηση ανταλλαγμάτων για την ψήφο τους, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ούτε συγχωρείται.

 

 

Advertisements