Κυκλοφόρησε το τεύχος 62 του ΑΡΔΗΝ, με αφιέρωμα στα νέα βιβλία της ιστορίας (η γενοκτονία της μνήμης). Το ομότιτλο εισαγωγικό κείμενο θα το βρείτε εδώ:

http://www.ardin.gr/Arxeio_Ardin/2006/ardin_62/genoktonia_mnimis/genoktonia_mnimis.htm Στο αφιέρωμα συμπεριλαμβάνονται δυο κείμενα δημοσιευμένα ήδη στο Αντίβαρο – ένα των Λυγερού & Παυλίδη (http://www.antibaro.gr/paulidhs_lygeros.pdf )

και ένα του Βλάση Αγτζίδη: http://www.antibaro.gr/society/agtzidhs_istoria.php Γράφουν ακόμα οι: Βασίλης Στοϊλόπουλος, Χρήστος Κορκόβελος, Γιώργος Ρακκάς,Χαρά Καπώλη, Γιώργος Καραμπελιάς και Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η καλύβα έχει την τύχη ή την ατυχία να διαφωνεί τόσο με τους διεθνιστές (που ξαναγράφουν την ιστορία στο πνεύμα μιας δήθεν αντικειμενικότητας και μιας ακόμα πιο δήθεν πολιτικής ορθότητας) όσο και με εκείνους (Αντίβαρο, Άρδην) που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους πρώτους με όπλα έναν φρικαλέο εθνικισμό κι έναν ακόμα χειρότερο ελληνοχριστιανισμό. Τα είπαμε, εδώ:

https://panosz.wordpress.com/2006/12/09/Απλά-μαθήματα-ιστορίας/

Το χειρότερο στην όλη ιστορία είναι ότι ένα τμήμα της αριστεράς σπεύδει να γίνει κολαούζος στην πολιτική και ιδεολογική αναγέννηση της πιο κραυγαλέας δεξιάς αντίληψης – μια συνάφεια με πολιτικά βαμπίρ, η οποία δεν προοιωνίζεται τίποτα καλό για το μέλλον! Ας προβληματιστούν τουλάχιστον οι ενδιαφερόμενοι με την παρατήρηση του Μακμάνους (http://cassettes.wordpress.com/ ) ότι κάθε φασιστάκι που ανοίγει μπλογκ έχει πάνω πάνω στους συνδέσμους του το λινκ του ΑΡΔΗΝ…