Ο μπάρμπα Θόδωρος καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος αποφυγής της νίλας του Δράμαλη που περιμένει το ΝΔΣΟΚ στις εκλογές. Αλλά, αν το σκεφτεί κανείς, κι αυτό δεν θα φτουρήσει. Διότι, όπως λένε οι Επτανήσιοι, κλάνει ο πεθαμένος;

Πάγκαλος: Οι «58» θέλουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ

Κριτική στην πρωτοβουλία των «58» άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας υπερφίαλη τη στάση τους.

«Δεν συμπαθώ την τάση τους να μεταβληθούν σε κόμμα», είπε μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε ότι οι «58» θέλουν να διαλυθούν το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά και να ενταχθούν σε αυτούς.

Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η λύση του προβλήματος του ενδιάμεσου χώρου δεν μπορεί να είναι «ένα κίνημα πανεπιστημιακών κατά κύριο λόγο που είχαν θέση στην κοινωνία όλο αυτό το διάστημα, δεν ήταν στο χωριό τους και όργανωναν τα χωράφιά τους».

«Τόσο καιρό δεν ήθελαν να μπουν στην πολιτική. Έρχονται σήμερα και λένε διαλυθείτε όλοι και συγχωνευθείτε με εμάς», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές υπενθύμισε την έκκλησή του στον κ. Σαμαρά «να μην κάνει το λάθος να κατεβάσει ένα κομματικό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές» και τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης ενός ενιαίου ψηφοδελτίου, στο οποίο δεν θα μετέχει κανείς πολιτευτής αλλά θα περιλαμβάνονται άνθρωποι από την κοινωνία τους οποίους θα εκλέξουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς και άλλα κόμματα. «Εκεί χωράει και η ΔΗΜΑΡ και οι 58», σημείωσε.

Δήλωσε ακόμη ανήσυχος για τα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. «Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να πάρει 4,7%. Θα το πάρει;», διερωτήθηκε, σημειώνοντας ωστόσο ότι αν υπάρχει ξεχωριστό ψηφοδέλτιο θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.

Πάγκαλος: Οι «58» θέλουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ | ειδησεις , πολιτικη | Ημερησία.